Kan een Stress Coach bij HSP voorkomen burn-out te raken?

Overprikkelt hypersensitief persoonBen je hypersensitief dan is er geen duidelijke filter die loze prikkels langs je laat glijden. Tja, wat is normaal? Hypersensitief is ook normaal, het is alleen een energievreter. Je batterij is eerder leeg waardoor je vaker moet opladen. En voor opladen gelden er eisen: rust, ruimte en regelmaat. Door de geweldige technologie van nu is ons leven makkelijker geworden. We kunnen elkaar altijd en overal contacten. Via een telefoontje, app, social media en mail. BAM!

Geen 9 tot 5 prikkels maar 24 uur

De wereld is zoveel kleiner geworden dankzij de techniek. Dus draaien we mee in een 24uurs economie met wereldhandel. En waar de landsgrenzen opgeschoven zijn, zijn ook de werktijden opgeschoven. Is dat echt zo? Vraagt je werkgever dit aan je? Of verlang je dit van jezelf omdat je aan de norm wil voldoen?

Hypersensitief persoon moet vaker opladen

Burn-out coach voor HSPRust, ruimte en regelmaat klinken soms wat saai. Maar vergis je niet dat daar tegenover ook focus, pieken en concentratie staan. Hoe beter je kunt geven op die momenten, hoe sterker het resultaat. Jij kunt zelf bepalen waar de grens tussen het opladen en het gebruiken van je batterij zit. Een stress coach met ervaring in HSP kan je coachen karaktereigenschappen te ontplooien die helpen je batterij op tijd op te laden. En tegelijkertijd afrekent met eventuele negatieve energie ten opzichte van jezelf.

Ken jij iemand voor wie dit interessant is? Stuur me een bericht. Geen zorgen, je zit nergens aan vast.