Henk de Koning

Coachen naar waarde

In 2018 besloot ik anders te werken. Ik bepaal niet de waarde van mijn coaching. Het gaat om jou, dus jij bepaalt. Dat betekent dat je garantie krijgt. Zo weet je dat je altijd waar krijgt voor je geld. Dat betekent ook dat ik me volledig voor je inzet om van waarde te zijn.

Vaak wordt uit goede bedoelingen een aanpak gekozen die prima aansluit op de bekende werkwijze maar die onbedoeld een averechts effect heeft. Ik ontdekte een nieuwe praktische aanpak om langdurige stress met spanningsklachten of burn-out te verminderen.

Ik daag uit om echt in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk, want met praten los je vaak maar 50% op. Daar komt bij dat mensen met langdurige stress zoveel in hun hoofd zitten dat het denken en malen een drempel zijn om telkens te moeten praten.

In bijna 25 jaar heb ik meer dan 500 werknemers en werkgevers mogen coachen hoe ze veerkrachtig en flexibel kunnen werken met meer succes, plezier en zelfvertrouwen. En er is nog meer mogelijk. Door de overdracht naar collega’s en door de koppeling met zelfsturing worden deelnemers krachtige ambassadeurs voor de toekomst van de organisatie.

Doordat ik zelf burn-out raakte als HR expert kreeg zorgen voor personeel een nieuwe dimensie. Mijn missie is om 1000 medewerkers te helpen met het verminderen van burn-out en spanningsklachten en daarmee veel geld en nog meer persoonlijk leed te besparen. Voor werkgever en werknemer samen. Zeker nu het aantal burn-out gevallen in Nederland enorm toeneemt.

Preventief coachen om stress geen kans te geven tot ziekte te komen draagt bij aan een succesvolle en gezondere organisatie waarin alle talenten van medewerkers tot bloei komen. Regelmatig geef ik gratis tips en adviezen over persoonlijke ontwikkeling, authentiek leiderschap en zelforganisatie. Wil je doorpakken en kijken wat ik specifiek voor jou of je organisatie kan betekenen, stuur me een bericht dan maak ik tijd voor je.

DIRECT DOORPAKKEN EN IDEEËN KRIJGEN

Een selectie van mijn klanten

Certificering

Ik ben afgestudeerd Personeelwetenschapper aan de Universiteit Tilburg.

Als stresscoach ben ik Europees gecertificeerd via de NOBCO en aanvullend opgeleid als Gezins- en opvoedcoach.

Verder ben ik gelicenseerd voor de officiële UBOS- en UBES-werkbelevingsmeting, als TTI-Stress Quotient-consultant en als Management Drives-trainer.

Het verschil maken

Via PersonalWorkZ lever ik graag nog een extra bijdrage aan een betere wereld.

Elk jaar doneer ik een bedrag aan het Autismefonds Nederland.

CONTACT OPNEMEN MET MIJ